|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 3 min. Schep de reepjes op een bord en houd ze warm onder een deksel. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 1 min. lichtbruin en schud het op een bord. Roerbak de paksoistelen en de champignons in dezelfde wok in 4-5 min. knapperig en gaar. Schep het paksoiblad erdoor. Voeg de vleesreepjes en de teriyakisaus toe en roerbak nog 1-2 min. Breng op smaak met peper. Verdeel de mie en de vleesreepjes over 4 kommen. Bestrooi met het sesamzaad. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Energie 460 kcal / Eiwit 31 gr. / Vet 31 gr. (- gr. verzadigd) / Koolhydraten 61 gr. | ||
Suggesties : Vervang de champignons door kastanjechampignons voor een extra stevige beet en volle smaak |